Serveer met wilde rijst en werk af door op de vis en de groentjes een beetje fleur de sel te strooien. |
Ingrediënten voor 2 personen:
- 2 el ahornsiroop of honing
- sap van 2 limoenen
- 2 visfilets
- olijfolie
- 4 lente-uitjes, fijngesnipperd
- gedroogde of verse tijmblaadjes
- 1/2 pakje sluimererwten
- 1/2 pakje suikererwten
- 250 g jonge spinazieblaadjes
- 1 venkel
- 1 el sojasaus
- Versgemalen zwarte peper
- Fleur de sel
Bereiding:
- Voeg de fijngesnipperde lente-uitjes, sluimererwten, suikererwten en venkel in een wokpan en stoof alles krokant in een beetje olijfolie. Voeg er het limoensap en de honing of ahornsiroop aan toe. Laat even sudderen. Strooi er wat tijm over en de laatste minuten de spinazie en zet het deksel op de pan zodat de spinazie kan slenken. Kruid het gerecht met peper en voeg er wat sojasaus aan toe tot je de smaak goed vind.
- Kruid de vis met peper, beetje limoen of citroensap en besprenkel met olijfolie. Steek hem 12 minuutjes in een voorverwarmde oven.
- Serveer met de wilde rijst en de krokante groentjes. Als het gerecht op tafel slaat, werk dan af met een beetje fleur de sel.
Hier heb ik de wilde rijst onder de groentjes gemengd. |
Geen opmerkingen:
Een reactie posten